5 trendova u manikiru koji vladaju ove sezone

Sumorno jesenje vreme i loša epidemiološka situacija neminovno utiču na raspoloženje svakog pojedinca. Međutim, protiv loših vesti borimo se na različite načine. To što nemamo priliku da izlazimo ne znači da ne treba da vodimo računa o sebi i ulepšavamo se, jer upravo sitnice kao što su uredna frizura i zanimljiv manikir mogu da nam poprave dan. Zbog toga smo istražili trendove kada su u pitanju nokti i otkrivamo vam najveće novitete.

Raznobojni nokti

Ovo zapravo i nije novitet jer je manikir sa svakim noktom u različitoj boji, ili raznim nijansama iste boje vladao i tokom proleća i leta, ali se nastavio i u hladnim mesecima, kada se promenio samo kolorit. U zavisnosti od vašeg senzibiliteta možete izabrati deset potpuno različitih boja, ili slične boje i nijanse. U ovoj kombinaciji su posebno aktuelne pastelne nijanse, ali i mat boje.

Boje jeseni

Kao i kada su trendovi u šminkanju u pitanju, tako se i za boje kojima ukrašavamo nokte uvek okrećemo prirodi. Tokom jeseni neiscrpnu inspiraciju pružaju nam boje opalog lišća, pa su tako u ovim mesecima najpopularniji nokti u zemljanim tonovima, bordo, kao i oker.

Tamno plava

Tokom hladnih dana, najveći klasik kada je manikir u pitanju je crna boja. Međutim, nju je ove sezona zamenila tamno plava. Možda neobična i neočekivana, ova boja se svakako istakla kao jedan od vodećih trendova koji će vladati i u narednim mesecima.

Geometrijski oblici

Ukoliko volite neobičan razigran manikir, ovaj trend će vam se sigurno dopasti. Nokti sa apstraktnim ili geometrijskim oblicima svakako će privući pažnju. Među bojama dominira klasična crna, ali možete koristiti i sve lakove koje imate kod kuće.

Francuski manikir

Nekada nezamenljiv, pa zatim zaboravljen, francuski manikir, vratio se ove sezone na velika vrata. Ipak, osim klasičnog, nose se i različite varijante ovog manikira. Umesto bele možete koristiti i neku drugu boju, a možete vrh nokta ukrasiti i nekim motivom ili natpisom. Za koju god verziju ovog manikira da se odlučite, ostaviće utisak čistih i urednih noktiju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: