U Beogradu se otvara novi šoping centar

U četvrtak 25. juna Beograd postaje bogatiji za novo šoping iskustvo. Na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve otvara se Beo Shopping Center na površini od preko 130.000 metara kvadratnih.

Povodom svečanog otvaranja u centru će biti organizovani specijalni popusti u svim radnjama, do 70%, zabavni sadržaji i animacije za sve članove porodice, art performansi poznatih domaćih umetnika, a pojedine lokacije u centru biće pretvorene u popularne selfi galerije.

Na novoj šoping destinaciji očekuje nas preko 130 vodećih globalnih i regionalnih brendova, a jedna od novina je i poznati nemački modni brend Peek & Cloppenburg, koji otvaranjem radnje u Beo Shopping Centeru stiže na tržište Srbije. U centru će se naći i poznati brendovi kao što su H&M, Mona, Mothercare, Women‘secret, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Ecco, Reserved, Mojito, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, Buzz, Vulkan, Pandora, Casa Bianca, Avangardia, ali i mnogi drugi. U ponudi šoping centra naći će se i više restorana, kao i Cineplexx bisokop.

Beo Shopping Center odlikuje i inovativni arhitektonski koncept koji prati poslednje svetske trendove sa više otvorenih površina, puno prirodnog svetla i zelenila, a sve u cilju da se potrošačima pruži maksimalni ugođaj kupovine i opuštanja.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: