Nikola Kojo i Miloš Biković u prvom igranom filmu Borisa Malagurskog

Režiser i novinar Boris Malagurski javnosti je poznat po svojim angažovanim dokumentarnim filmovima od kojih su najpoznatiji filmovi “Težina lanaca” (prvi i drugi deo) i “Kosovo: Momenat u civilaciji”. Nakon godina režiranja dokumenataraca, ovaj umetnik je odlučio da se oporoba u režiji igranih filmova. Prethodnih dana u Beogradu, Boris je snimao kratkometražni igrani film pod nazivom “Lajkuj me milion puta”, a mi smo bili na snimanju, sa kog vam donosimo ekskluzivne fotografije.

Film se bavi aktuelnom temom rijaliti programa i postavlja pitanja do koje mere su oni koji nam ove programe predstavljaju spremni da idu zarad želja gledalaca, da li smo spremni na promene zarad onih koje volimo i koliko ljudski život vredi u virtuelnom svetu. Glumačku ekipu čine Nikola Kojo, Miloš Biković i Maja Šuša.

Snimanje se odvijalo na nekoliko lokacija u gradu, a odličnoj atmosferi na setu doprineo je mlad filmski tim, koji čine Aleksandar Jakonić, Ana Milošević, Maša Kjara, Srđan Bajski, Izabela Radovanović, Mladen Janković, Ivana Malagurski, Tihomir Todorović, Jovan Todorovski, Ivana Perić, Đorđe Josipović, Igor Topalović i drugi.

U planu je da film bude završen do kraja godine, nakon čega će biti plasiran na svetske festivale, a mi se nadamo se da će i domaća publiku imati priliku što pre da vidi ovo ostvarenje.

Foto: Marija Stanojević

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: