Filmovi koji nas ove zime očekuju u bioskopima

Hladni zimski dani idealni su za odlazak u bioskop, gde nas očekuje veliki broj zanimljivih filmova. Istražili smo koji nam filmovi dolaze i u nastavku vam otkrivamo više o njima.

Drugi čin

Ova romantična komedija sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi donosi priču o Maji koja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice ona dobija kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu. Film je na bioskopskim repertoarima još od kraja decembra, tako da požurite ako želite da ga pogledate.

Džulijet

Film po romanu Nika Hornbija, “Džulijet” je komična priča o drugim šansama. Premijeru je imao prethodne nedelje, tako da ga možete gledati u bioskopima.

Kralj lopova

Ovaj film takođe već možete gledati u domaćim bioskopima. Donosi nam neverovatnu istinitu priču o grupi penzionera koji su izvršili spektakularnu pljačku dijamanata u Londonu za Uskrs 2015. godine, najveću u britanskoj istoriji.

Taksi bluz

U sredu će se u Sava Centru održati svečana premijera domaćeg filma Taksi bluz, nakon čega će se on naći na redovnom bioskopskom repertoaru. U glavnoj ulozi ove romantične komedije je Andrija Milošević, koji tumači Marka, simpatičnog propalog dramaturga koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Glas

Ovaj triler spaja priče svoja dva izvorna dela, filma “Nesalomivi” i filma “Podeljen”. Ovaj film sa elementima drame, horora i misterije u kojem uloge tumače Anja Tejlor-Džoj, Brus Vilis, Džejms Makavoj i Semjuel L. Džekson u bioskopima će se naći od četvrtka.

Svi znaju

Penepole Kruz i Havijer Bardem igraju glavne uloge u ovom trileru koji ćemo gledati od četvrtka. Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

Drugarčina

Takođe u četvrtak, u bioskope stiže američki rimejk izvanrednog američkog filma “Nedodirljivi”. Ova emotivna i topla priča zasnovana na istinitom događaju otkiće nam sudar dva sveta i rađanje neočekivanog prijateljstva između dva potpuno različita muškarca osuđena jedan na drugog.

Krivica

Dispečer za hitne pozive i bivši policajac, javlja se na hitan poziv žene koja je kidnapovana. Kada se veza iznenada prekine, počinje potraga za identitetom žene i njenim otmičarima. U trci sa vremenom Asgeru je telefon jedino pomoćno sredstvo i dok pokušava da pomogne najbolje što može, počinje da shvata da je u pitanju mnogo veći zločin nego što je pretpostavljao. Ovaj danski triler gledaćemo od 24. januara.

Leptir

Ova uzbudljiva drama zasnovana na istinitom događaju prati život sitnog lopova koji biva osuđen na ubistvo koje nije počinio i poslat na doživotnu zatvorsku kaznu u Francusku Gvineju, kao i njegovu odlučnost u nameri da pobegne odatle. Ovaj film posebno nam je zanimljiv jer se delom snimao u našoj zemlji, a u njemu se pojavljuju i domaći glumci. U bioskope stiže 24. januara.

Povratak Meri Popins

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima. Gledaćemo ga takođe od 24. januara.

Marija Stjuart kao kraljica Škotske

Kraj meseca donosim nam i film koji istražuje turbulentan život Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, vraća se u rodnu Škotsku sa namerom da preuzme presto koji joj pripada. Tako dolazi u sukob sa kraljicom Elizabetom I i rađa se rivalstvo između dve mlade vladarke.

Mula

Oskarovac Klint Istvud u ovom filmu se našao se obe strane kamere, i kao režiser i u glavnoj ulozi. On tumači čoveka u svojim osamdesetim godinama koji je bankrotirao, sam je, a kuća mu je zaplenjena. On dobija ponudu za posao u kojem samo mora da vozi. Čini se prilično lako, ali on zapravo postaje mula meksičkog kartela. Ovaj film ćemo gledati od 31. januara.

Knedlica

Film koji je već postigao veliku gledanost na Netfliksu u bioskope stiže 7. februara. Dženifer Eniston tumači bivšu misicu opsednutu lepotom. Njena punija ćerka nikad nije želela da privlači pažnju na sebe, dok ne upoznaje zgodnog dečka i počinje da sumnja u sebe. Tada se upušta u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli, prijavljuje se na lokalno takmičenje lepote kako bi dokazala svetu da ima pravo da bude tu, kao i bilo koja mršava devojka.

Čovek iz senke

Adam Mekej, dobitnik nagrade Oskar za film “Opklada veka” donosi biografsku priču o bivšem potpredsedniku SAD-a, Diku Čejniju koga igra Kristija Bejl, a film će se se u bioskopima naći od 7. februara.

Ledena potera

Lijam Nison našao se u ulozi mirnog porodičnog čoveka čiji život će se iz korena promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriće ga u hladnog i ubojitog osvetnika. Ovaj akcioni triler u bisokope stiže 14. februara.

Instant porodica

Ova komedija donosi toplu i emotivnu priču o paru čiji život kreće potpuno drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece, a u bisokopima ćemo je gledati od 21. februara.

Spokoj

Dobitnici oskara Metju Mekonahi i En Hatavej tumače glavne uloge u ovoj drami. Miran život kapetana ribarskog broda na ostrvu biva poremećen kada se pojavi njegova bivša supruga moleći ga za pomoć da je spase o njenog nasilnog muža. U bioskopima je takođe od 21. februara.

Šta smo još Bogu zgrešili

Stiže nam i nastavak urnebesne francuske komedije “Šta smo Bogu zgrešili”. Bračni par se našao u novom problemu kada njihova četiri zeta odluče da sa porodicama napuste Francusku i probaju sreću u inostranstvu. Kako se ne bi razdvajali od ćerki i unučića, oni su spremni da učine sve kako bi ih zadržali. I ovaj film ćemo gledati od 21. februara u u bioskopima.

Replike

Poznati neuronaučnik koga tumači Kijanu Rivs, a čija supruga i troje dece su poginuli u saobraćajnoj nesreći, potpuno očajan odlučuje se na rizičan eksperiment – kloniranje njihovih tela. Film će se naći u bioskopi od 28. februara.

Dobrodošli u Marven

Jedan od najoriginalnijih filmova godine priča nam čarobnu istnitu priču o borbi slomljenog čoveka koji otkriva da njegov umetnički talenat može da vrati duh ljudskosti. Posle razarajućeg napada Marku se brišu sve uspomene, a on se ne nada da se ikada može oporaviti. Slažući delove starog i trenutnog života, Mark stvara čudesni grad u kome može da se zaceli, ali i da bude heroj. Ovaj film u bioskope stiže u martu.

Mia i beli lav

Emotivna i topla priča o prijateljstvu i ljubavi između mlade devojke i belog lava, snimana preko tri godine donosi njeno neverovatno putovanja kroz afričke savane kako bi svom najboljem prijatelju našla novi dom, a u bioskope stiže ovog marta.

Dambo

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, početkom aprile stiže nam potpuno nova, igrana avantura Dambo, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: