“Dizni na ledu” uskoro u Beogradu

Ukoliko vaši mališani obožavaju Diznijeve priče, ili ako ste i vi ljubitelj istih, jedna prava bajkovita avantura očekuje vas u Beogradu. “Dizni na ledu” je spektakularni porodični šou koji se održava na ledenoj površini. Ova predstava inspirisana Diznijevim junacima i bajkama izvodi se u šest različitih termina od 1. do 3. novembra u Štark Areni.

Miki i Mini, zajedno sa ostalim drugarima iz Diznijevog kraljevstva, predvođeni princezom Vajanom, okupiće se u predstavi “Dizni na ledu – Čarolija na ledu”.

Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

U predstavi učestvuje preko 40 klizača iz različitih zemalja koji su pravi profesionalci i zajedno klizaju preko 10 godina, a neki od njih bili su i članovi olimpijskim timova. Pojedini članovi grupe su ujedno i porodica u pravom smislu te reči, jer su se tokom godina istinski zbližili, zavoleli i venčali.

Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Ušće Shopping Centru možete kupiti karte. Rezervacije i informacije o kartama možete dobiti pozivom na broj 011 3340 410.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: