Kako da provedete slobodno vreme pred praznike

Mnogima od nas novogodišnji i božićni praznici su omiljeno doba godine koje provodimo u krugu porodice i toplini svog doma. Praćeni su gledanjem omiljenih prazničnih filmova, bogatom trpezom, darivanjima i zajedničkim trenucima sa svojim najbližima.

Praznici su na korak od nas, a budući da je ove godine atmosfera u kojoj ih dočekujemo znatno drugačija nego prethodnih godina potrebno im je dodati mnogo više čarolije. A čarolija je najlepša onda kada je stvarate sa onima koje najviše volite. Zbog toga vam donosimo 3 kreativne ideje kako da provedete slobodno vreme pred praznike, a ujedno stvorite uspomene za čitav život.

“URADI SAM” PROJEKTI

Čini se da sada više nego ikada imamo vremena da se posvetimo kreativnim stvarima koje volimo, a koje do sada možda nismo stizali. “Diy” projekti su u poslednje vreme veoma popularni, a na internetu možete pronaći različite ideje kako da u društvu najmilijih napravite najlepše novogodišnje ukrase za jelku i dom. Osim što ćete se beskrajno zabaviti, nijedan ukras koji kupite neće imati vrednost onakvu kakvu ima onaj koji sami napravite.

MAGIJA PRAZNIČNIH SLATKIŠA

Kuvanje je nezaobilazni, a mnogima i omiljeni ritual bogate praznične trpeze. O magiji prazničnih kolača sa mirisom cimeta ne treba govoriti, a ovaj period godine ne možemo ni zamisliti bez njih. Zbog toga vam predlažemo da ih pravite u smehu i zabavi sa najbližima i u njima uživate uz šolju toplog čaja i omiljeni film. Praznični kolači takođe mogu biti odličan poklon koji možete upakovati u pakovanje koje ćete sami napraviti.

UREĐENJE PRAZNIČNE TRPEZE

Nakon što ste napravili ukrase, okitili jelku i dom, vreme je da se posvetite osmišljavanju dekoracije za prazničnu trpezu koju uz malo mašte i pomoć voljenih takođe možete sami napraviti.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: