Porodično novogodišnje fotografisanje – najlepša uspomena na praznike

Ovu, svakako neobičnu i ne laku godinu, uskoro ostavljamo za sobom. Radujemo se Novoj godini i nadamo da će nam doneti više zdravlja, sreće, druženja, bezbrižnosti, putovanja, zagrljaja, poljubaca i bliskosti koja nam je falila u ovoj godini. I dok su nam pomešana osećanja oko predstojećih praznika, ipak na nama je da se potrudimo da ih provedemo na najlepši način i u skladu sa sutuacijom u kojoj se nalazimo stvorimo novogodišnju bajku. Najlepše uspomene, kako na praznike, tako i na sve druge važne događaje, su fotografije koje će nas uvek podsećati na trenutke u kojima su nastale.

Mnogo pre nego što su nastali digitalni fotoaparati, mobilni telefoni, društvene mreže i sve ono što nas danas asocira na fotografije, porodice su se doterivale i odlazile kod fotografa kako bi napravile porodične crno-bele portrete koji su se godinama kasnije čuvali u foto albumima i na osnovu kojih danas znamo kako su nam bake, deke, mame i tate izgledale u detinjstvu i mladosti. Današnje novogodišnje fotografisanje zapravo donekle ima sličnosti sa ovim običajem. Ponovo se doteruju roditelji i deca i odlaze kod fotografa stvarajući uspomene. Razlike su u tome što se fotografi takmiče ko će bolje opremiti studio i napraviti lepšu novogodišnju scenografiju, ukrasiti veću jelku i izabrati zanimljivije detalje, kao i u tome što su umesto u foto albumima, fotografije danas na Instagramu.

Ovaj trend novogodišnjeg porodičnog fotografisanja, poslednjih godina sve je popularniji. Posebno mu se raduju najmlađi jer im je ovo prilika da na kratko uđu u bajku, okruženi šarenim ukrasima, poklonima, snegom, a u nekim studijima fotografi su organizovali i fotografisanje sa Deda Mrazom. Osim u studiju, fotografi nude fotografisanje i u vašem domu, kao i na otvorenom.

Ukoliko vam se sviđa ovaj običaj i odlučite se da svake godine stvarate ovakve uspomene, gledajući fotografije uživaćete u prizorima kako vam se porodica proširivala, a deca rasla. Porodične fotografije možete iskoristiti i kako biste poslali novogodišnje čestitke svim dragim ljudima sa kojima nećete imati priliku da provedete praznike.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: