35 ideja za novogodišnje poklone za vaše drage dame

Jedan od najlepših običaja vezanih za praznike je darivanje. Verujemo da još uvek pamtite uzbuđenje koje vam je u detinjstvu donosilo otvaranje poklona ispod jelke, ali osim primanja poklona, mnogima od nas radost donosi i poklanjanje dragim osobama. Ceo postupak od biranja savršenog poklona preko pakovanja u najlepše novogodišnje papire i mašne do trenutka kada poklon predamo, ispunjava nas srećom kada znamo da će se osoba kojoj je dar namenjen obradovati.

Ali da bismo izazvali željenu reakciju, osmeh i oduševljenje, potrebno je izabrati pravi poklon, što nije uvek lako. Ukoliko se radi o najbližim članovima porodice i bliskim prijateljima, nije lako godinama za svaku priliku izabrati originalan poklon. Čini nam se da smo mnoge ideje već istrošili, pa smo često u problemu kako biti originalan i izabrati pravi poklon.

Zbog toga smo odlučili da vam pomognemo. Obišli smo parfimerije, knjižare i različite prodavnice i izabrali 35 poklona za koje verujemo da će obradovati vašu mamu, sestru, suprugu, prijateljicu, devojku ili koleginicu.

Laguna

Sephora

Laguna

Swarovski

Maruška

Jasmin

Vulkan

Laguna

Oysho

Parfois

Lilly

Laguna

Yamamay

Zara

H&M

Vulkan

Mona

Vulkan

Wycon

Laguna

Vulkan

Stradivarius

Oysho

 

Laguna

Vulkan

P. S. Fashion

Jasmin

Vulkan

Mona

Vulkan

Laguna

Lilly

Laguna

P. S. Fashion

Mona

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: