Domaće cvećare u ponudi imaju raskošne bukete za Dan žena

Oko proslave Dana žena svake godine vode se polemike. Istina je da se od dana koji treba da podseća na ravnopravnost polova sveo na simboličnu kupovinu ruža i karanfila u celofanu i tradicionalna osmomartovska putovanja. Ipak, makar kada je ponuda cveća u pitanju, situacija se poslednjih godina značajno promenila.

Domaće cvećare u bogatoj ponudi imaju najrazličitije vrste cveća uvezene iz Holandije, a raskošne bukete pripremaju i za mnogobrojne druge prilike. Ipak, veliki broj muškaraca za kupovinu cveća odlučuje se samo 8. marta, zbog čega se ovog dana proda najviše buketa u godini. Ali osim muškaraca, i dame neretko za Dan žena biraju da upravo mirisnim buketom obraduju mamu, baku, sestru, prijateljicu.

Ovo je klasičan poklon sa kojim ne možete pogrešiti jer gotovo da nema žene koja se neće obradovati pažljivo odabranom i aranžiranom cveću. Cveće je način da pokažete pažnju i privrženost, da pošaljete poruku, iskažete svoju estetiku i kreativnost, ispoljite osećanja. I zato je važno da izaberete autentičan buket, baš po meri onog ko poklanja i onog kome se poklanja.

Pronašli smo neke od prelepih buketa koje možete već sada poručiti kako bi na vreme bili pripremljeni i dostavljeni vašoj dragoj dami.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: