Prenatalne muzičke radionice

Da li znate da vas vaša beba čuje već od 16. nedelje trudnoće? Synchrony Lab se bavi promocijom i unapređenjem komunikacije unutar ranog odnosa roditelj – dete kroz nekoliko programa među kojima su i prenatalne muzičke radionice namenjene  trudnicama u poslednjem trimestru  trudnoće.

Prenatalna muzikoterapija ima za cilj da promoviše, jača i uspostavlja povezanost majke sa još nerođenom bebom, relaksira majku i jača njene adaptivne kapacitete, osnažuje proces povezivanja sa drugim članovima porodice, deluje na proces učenja i podržava intrauterini razvoj ploda, olakšava stresne periode i potencijalnu napetost tokom trudnoće, ali može i da pomogne tokom samog procesa porođaja, kao i nakon porođaja, kada beba stigne na svet.

Pored pevanja, sviranja i plesanja, ostvarićete muzičku i emotivnu vezu sa svojom bebom, povezaćete se brže i napravićete personalizovanu pesmu za bebu, naučićete kada, koliko, šta i kako muzicirati sa svojom bebom, dobićete znanje o bebinom i Vašem bogatom zvučnom svetu.

Sledeći ciklus edukativnih prenatalnih muzičkih radionica “Pevaj mi pesmu laku još dok sam u stomaku” u trajanju od 4 mini radionice održaće se 5, 6, 12. i 13. juna od 12 časova.

Radionice vodi Milijana Majstorović Kožul, majka, defektolog, muzikoterapeut, dula, instruktorka Musical Baby Bonding programa kao i IAIM programa za masažu beba sa višegodišnjim iskustvom u radu sa roditeljima i bebama. 

Rad je organizovan unutar malih grupa trudnica, tako da je broj mesta na radionicama ograničen. Održavaju se u studiju Ganeša u Svetogorskoj 6, možete se prijaviti na telefon: 062 221 507 i povesti i partnera. Preporuka za početak je od 25 nedelja trudnoće s obzirom da je to idealan period i za mamu i za bebu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: