Iznenadite svoje mališane kreativnom uskršnjom korpom

Svima je dobro poznato da se deca najviše raduju Uskrsu, posebno zbog poklona koji ih očekuju, ali i lupanja jaja i traženju pobednika, a uloga roditelja jeste da im taj dan učine posebnim. Verujemo da ste prethodnih dana razmišljali o poklonu koji će obradovati vaše najmlađe, a ako niste taj zadatak obavili ostalo vam je još malo vremena.

Da li i vi praktikujete običaj skrivanja uskršne korpe koju je “zeka” doneo vašim najmlađima? Ako do sada niste, vreme je da ova fenomenalna praznična igra postane deo vaše tradicije. Nema sumnje da ćete obradovati decu, a ujedno ćete i vi uživati u njihovoj sreći, ali i u zabavi koju uz malo kreativnosti možete da priredite celoj porodici.

Od ovog običaja možete napraviti specijalnu priču, a sadržaj korpe zavisi od vas.

Korpe treba da sadrže uskršnja i čokoladna jaja, ali i druge slatkiše i poklone koje ste pripremili. Ako dete zna da čita možete poklone sakriti na više mesta i dati mu pismo u kom ćete navesti uputstva koja treba da sledi kako bi pronašlo svaki deo.

“Uskršnji Zeka” treba da bude krativan i sakrije poklone po kući ili stanu, dvorištu, terasi, a ako je dete malo, neko stariji treba da mu pomogne u traženju.

Onaj ko pravi ovo iznenađenje treba da bude kreativan i da sa puno mašte i ljubavi dekoriše korpu. Zadatak je da stvarate uspomene kojih ćete se rado sećati, kao i da budete nasmejani i sutrašnjeg, ali i svakog drugog dana u godini.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: