Nepogrešivi stil španske kraljice Leticije

Kada pomislimo na kraljevsku modu, najčešće nam na pamet padaju pripadnice britanske kraljevske porodice, međutim jedna dama svojim nepogrešivim modnim odabirima u senku baca sve kombinacije Kejt i Megan. Španska kraljica Leticija može da ponesete i titulu kraljice stila.

Srce tadašnjeg španskog princa, a danas kralja Filipa, ukrala je prelepa Leticija, koja nije smatrana najboljim izborom za princezu, pre svega zbog braka koji je imala iza sebe, ali i drugih pikanterija koje su pratile njen život. Međutim, ništa od toga nije omelo ovu ljubav, a danas je najlepša evropska kraljica i omiljena među Špancima.

Osim neupitne lepote, ova nekadašnja novinarka prepoznatljiva je i po svom savršenom stilu i nepogrešivim odevnim kombinacijama koje bira za svaku priliku. Svaki njen izlazak prate brojni paparaci, a najugledniji svetski modni časopisi bave se njenim izborima. Bez obzira da li se odluči za kreacije visoke mode ili one pristupačne većini, njen stav i stil retko naiđu na zamerku.

Otmenost, elegancija, ženstvenost, ali i šik najbolje bi opisali stil šarmantne Leticije. Haljine midi dužine, odela, salonke i espadrile dominiraju njenim garderoberom. Obožava španske modne kuće, cvetne dezene, ne libi se da više puta nosi iste komade, a svaku kombinaciju nadogradi nakitom, savršenom frizurom, svedenom šminkom i osmehom.

Ukoliko poželite da se osetite kraljevski, pozajmite stil od Leticije, a neke od njenih najboljih kombinacija pogledajte u nastavku.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: