Sweet and Spicy – unikatne torbe koje možete sami dizajnirati

Torba je jedan od osnovnih aksesoara koji svaka žena poseduje. Koliko god različitih modela imale, ženama gotovo uvek treba “samo još jedna”.

Sve žene znaju koliko je teško pronaći unikatne modele torbi kojima smo oduševljene, a kada pronađemo onu koju bismo svakoga dana nosile, obično se i razočaramo zbog vrtoglavo visokih cena. Ali to je zato što još uvek niste čule za brend Sweet and Spicy.

Iza ovog brenda zanimljivog i pomalo neobičnog imena stoje Jovana i Miloš Čučuković, mladi bračni par, koji se nešto više od dve ipo godine bavi izradom unikatnih torbi rađenih po dizajnu mušterija.

“Ideju za izradu unikatnih torbica dobila sam razmišljajući šta je to što je ženi uvek potrebno, a sam naziv je nastao spontano, jer je Miloš taj koji u našoj kući uvek sprema ljuto i začinjeno, dok sam ja zadužena za slatkiše. Miloš je, takođe, u poslu veoma strog i “ljut”, organizovan i predan, dok sam ja slatkorečiva i pomalo lenja”, poručila nam je Jovana.

Želja za sopstvenim biznisom, Jovanino dugogodišnje iskustvo u šivenju, pravljenju nakita i ostalih ručnih radova, a pre svega ideja da svaka žena može da dizajnira svoju unikatnu torbu rezultirali su nastankom brenda Sweet and Spicy.

Prvobitno, Jovana je crtala na kupovnim torbama, ali s obzirom da crtanje iziskuje mnogo vremena, a malo novca zauzvrat, odlučila se za pravljenje unikatnih torbi koristeći stikere.

Danas Jovana i Miloš imaju svoju proizvodnju gde nastaju torbice njihovog dizajna.

Za izradu personalizovane torbe, potrebno je 2 radna dana, kako zbog izrade same torbe, tako i zbog slova koja se izrađuju po želji kupaca. Cene su pristupačne, a možete ih poručiti putem Instagrama gde skoro 10 hiljada pratilaca svedoči kvalitetu ovih tašni, kao i putem Fejsbuka.

Leto je rezervisano za vesele boje, dezene i printove, zato sami osmislite jedinstveni dizajn i uživajte kombinujući svoju omiljenu tašnu sa različitim odevnim kombinacijama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: