Nestašna žirafa – ljupki, romantični i nežni aksesoari za decu

U poslednje vreme primećujemo da se ljudi sve više okreću ručno rađenim proizvodima, unikatnom dizajnu, kvalitetnim i prirodnim materijalima. Čini se da smo se zasitili masovne proizvodnje i komada koje možemo kupiti na svakom koraku. Pokloniti ili priuštiti sebi nešto jedinstveno i drugačije ima mnogo veću draž.

Jedan takav brend bavi se ručnom izradom nežnih i romantičnih aksesoara za decu, bezvremenskog dizajna koji se mogu prenositi sa kolena na koleno.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by nestasna_zirafa (@nestasna_zirafa)

“Nestašna žirafa” je mladi domaći brend nastao sa željom jedne mame i tetke da svojoj devojčici ponude najlepše aksesoare posebno vodeći računa o kvalitetu i dizajnu. Predano osmišljavaju i dizajniraju pamučne komade, a poseban akcenat stavljaju na ekološku održivost jer smatraju da su brendovi za najmlađe oni koji treba najviše da brinu o tome zbog nežne bebine kože.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nestasna_zirafa (@nestasna_zirafa)

U svojoj ponudi imaju unikatne portikle protkane različitim pamučnim čipkama za devojčice, nešto klasičnije modele za dečake, beretke za mame i ćerke, ali i posebno dizajniranu ćebad za decu.

Ukoliko ste u potrazi za poklonima kojima ćete obradovati svoje najmlađe za praznike, u ponudi ovog brenda možete pronaći limitiranu novogodišnju kolekciju proizvoda, a njihova pristupačna cena omogućava mnogima da ih priušte u ovim teškim vremenima za sve nas.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: