Šta su zvezde nosile na Met Gala balu

Sinoć je u Njujorku održan jedan od najvažnijih modnih događaja godine, Met Gala bal. Svake godine Metropoliten muzej umetnosti u Njujorku na dobrotvornom događaju okuplja najveće svetske zvezde koje se takmiče u svojim ektravagantnim toaletama.

Zvezde su prošetale crvenim tepihom u neobičnim i kreativnim modnim kombinacijama, a tema ovogodišnje zabave bila je “Kemp. Beleške o modi”. Zvezde su ispoštovale zadatu temu, pa su njihove odevne kombinacije bile ironične, humoristične, pune umetnosti, tetralnosti, parodije i preterivanja.

Na crvenom tepihu tako su viđeni perje, prenaglašene ženske obline, krila, luster na glavi, nekoliko para očiju i čak dodatna glava.

Lejdi Gaga, neprikosnovena kraljica performansa, promenila je čak 4 odevne kombinacije izvodeći striptiz na crvenom tepihu. Pojavila se u raskošnoj pink haljini sa dugačkim šlepom, da bi ispod nje otkrila crnu haljinu, zatim je i nju skinula i pojavila se u uzanoj pink haljini, da bi na kraju ostala samo u crnom donjem vešu.

Serena Vilijams iznenadila je u neon žutoj haljini sa 3D cvetićima koju je ukombinovala sa Najk patikama u istoj boji. Sestre Džener privukle su pažnju svojim Versaće odevnim kombinacijama sa perjem i kristalima, a Kim Kardašijan dodatno je haljinom naglasila svoje obline. Selin Dion bila je gotovo neprepoznatljiva u srebrnim resama. Kejti Peri je na sebi nosila luster, Bili Porter krila, a Džared Leto je u ruci nosio još jednu svoju glavu. U nastavku pogledajte najzanimljivije kombinacije sa ove prestižne manifestacije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: