SiNSAY: high street brend sa veoma povoljnim cenama garderobe i aksesoara

“Sinsay” je poljski high street brend, koji je deo modne grupacije LPP, čiji je najpoznatiji brend Reserved, već poznat u našoj zemlji. Svojim dolaskom u Srbiju obradovao je mnoge tinejdžerke i mlade devojke koje vole da se igraju sa modom. Odeća ovog brenda je dizajnirana u skladu sa svetskim uličnim trendovima, a “Sinsay” sarađuje sa mladim influenserima i modelima.

Modni brend “Sinsay” stigao je u Srbiju, u septembru 2017. godine, a prva prodavnica je otvorena u sklopu šoping centra Stop Shop u Lazarevcu. Nakon toga prodavnica ovog brenda otvorena je u Bigu u Novom Sadu.

Jedna od najvećih prednosti ove robne marke jesu pristupačne cene koje omogućavaju dostupnost trendi modela garderobe i aksesoara, posebno za vreme sniženja i rasprodaja. Zimska rasprodaja je u toku, a sebe možete obradovati farmerkama i torbama koje koštaju manje od 1000 dinara, cene majica se kreću od 149 do 300 dinara, džempere možete kupiti za 700 dinara, ali i manje. Cene čizama u toku rasprodaja iznose između 1200 i 2000 dinara, tako da se u ovim prodavnicama i za manje od 3000 dinara možete obući od glave do pete.

U nastavku pogledajte samo neke od komada koje možete naći u “Sinsay” prodavnicama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: