Muzičko – scenski spektakl “Music Awards Ceremony” u Štark Areni

Muzičko – scenski spektakl kakav region još nije video “Music Awards Ceremony” (MAC) održati će se po prvi put 29. januara 2019. godine u Štark Areni u organizaciji Skymusic-a.

MAC će na jednom mestu okupiti najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore među kojima se nalaze Bajaga, Marija Šerifović, Jelena Rozga, Željko Joksimović, Stjepan Hauser, Toni Cetinski, Nataša Bekvalac, Van Gogh, Petar Grašo, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva, kao i mnogi drugi. Osim njihovih specijalno osmišljenih i režiranih nastupa, publika će na MAC-u imati priliku da prisustvuje prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja u različitim kategorijama.

Na bini Štark Arene u produkcijskom smislu biće moguće sve, jer je MAC prvi događaj na kome će Skymusic iskoristiti svoju kompletnu produkcionu opremu. U live spektaklu biće predstavljeni najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije, scenografije, audio i video tehnologije, pokretni ekrani i inovativni koncept rasvete.

Tokom četvoročasovnog programa u kom će učestvovati 60 poznatih ličnosti, a koji će uživo prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz zemalja regiona, biće dodeljeno više od 30 muzičkih priznanja, preko 200 VIP gostiju prošetaće crvenim tepihom, a ceremoniju će uživo pratiti 15.000 posetilaca Štark Arene.

Publika iz regiona ima priliku da glasa putem sajta musicawardsceremony.com za svoje favorite kojima možete dati 20 glasova po kategoriji i time im povećati šansu da uđu u istoriju kao prvi dobitnici MAC priznanja. Glasanje je besplatno. Oko 200 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija.

Prva faza glasanja je završena 14. januara, a druga je počela 15. januara. Povećajte šanse svojim omiljenim muzičarima da uđu u drugi krug glasanja, u kome će u svakoj kategoriji preostati maksimalno 6 najviše rangiranih.

 

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: