Prolećne fotografije koje nas inspirišu

Dok odbrojavamo dane do ispijanja kafa u omiljenim baštama, istovremeno maštamo o putovanjima i pribojavamo se ponovne socijalizacije, priroda nas podseća da vreme nije stalo. Iako su mnogi od nas ostali u martu, u međuvremenu sve oko nas je procvetalo, parkovi i šume ukrašeni su bujnim krošnjama i čini nam se da proleće nikada nije bilo lepše.

Potreba da izađemo iz stanova i provedemo vreme na svežem vazduhu i suncu, koji su nam značajni za očuvanje zdravlja, a istovremeno se distanciramo od ljudi, vratila nas je prirodi. A njoj je prijalo da odmori od nas. Svet su obišle fotografije riba i labudova koji su se vratili u venecijanske kanale, delfina koji pliva u luci u Trstu, kita koji je zalutao u Dalmaciju, divljih životinja koje šetaju ulicama milionskih gradova. Priroda nas je ponovo podsetila koliko je čarobna.

Proleće još uvek traje i još imate vremena da uživate u njemu. Bez obzira da li ćete posetiti gradski park, otići na cvetnu livadu ili imate sreću da pobegnete van grada, ne zaboravite da upijate mirise cvetnih krošnji, da uživate u cvrkutu ptica i osećaju mira i spokoja koji samo priroda može da nam pruži. Iskoristite prvi slobodan dan da napravite piknik na travi, igrate društvene ili sportske igre na otvorenom i setite se svog bogatsva koje nam ova planeta pruža.

Ukoliko uživate u fotografisanju, prelepi prolećni pejzaži biće idealna scenografija za savršenu instagramičnu fotografiju. U nastavku vam donosimo inspiraciju uz pomoć koje ćete napraviti uspomene na ovo nezaboravno proleće koje ćemo pamtiti kao ono u kojem smo zahvaljujući sopstvenoj disciplini i snazi uspeli da sačuvamo zdravlje i mir.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: