Plisirana suknja – kraljica suknji

Plisirane suknje već godinama ne izlaze iz mode. Svake sezone modne kuće u zavisnosti od godišnjeg doba izbacuju ih u novim bojama i materijalima, menjaju im dužinu i detalje, i svaka se rasproda brzinom svetlosti.

Ovolika popularnost ovog komada krije se u neograničenim mogućnostima njenog kombinovanja. Uz košulju i salonke ova suknja učiniće vašu poslovnu kombinaciju savršenom. Sa zanimljivim topom i sandalama možete je poneti u elegantnim prilikama. A odlično će se uklopiti sa patikama i duksom ili džemperom u svakodnevnim kežual izdanjima. Ova suknja ostavlja utisak prefinjenosti i elegancije, a istovremeno je udobna i praktična.

Popularna je tokom leta, a sa hladnim vremenom se uz duboke čizme pretvara u zimski komad. Možete je pronaći u metalik materijalima, veštačkoj koži ili plišu, od pastelnih boja, preko zagasitih tonova do neizostavne crne.

Izbor je od dužine do kolena do dugih, ali najpopularnije su one midi dužine. Ovakav model suknje uz kraće majice ili džempere istaći će vaš struk, a za ležerne kombinacije preko nje obucite duži džemper. Interesantno će izgledati i ako je ponesete sa košuljom čije krajeve možete vezati. Za prelazni jesenji period savršeno će se uklopiti uz vašu omiljenu kožnu jaknu.

Ukoliko još uvek nemate plisiranu suknju, pravo je vreme da je ubacite u svoj garderober, a mi vam u nastavku donosimo predloge kako da je ponesete.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: