Pleteni domaći proizvodi za toplinu u vašem domu i šik u vašem stilu

Leto ne možemo da zamislimo bez pletenih torbi u stilu Džejn Birkin, pletenih korpi za bicikl punih cveća, terase i dvorišta krase nam pletene fotelje, a mnogobrojne proizvode u domu držimo upravo u takvim korpama.

Inspirisan tradicijom, ručnim radom i prirodnim materijalima, nastao je “Wicker market”. Nastao je iz ideje da se na jednom mestu mogu kupiti i prodati isključivo pleteni proizvodi, upravo oni proizvodi koji će svaki dom učiniti jos toplijim.

Maja je okupila majstore Pavla i Đoleta koji pletu proizvode od pruća i rogoza. Pažljivo osluškuje potrebe i zahteve kupaca, a majstori im ispunjavaju želje. Kažu da im je najlepši deo posla kada po meri stvaraju jedinstvene pletene proizvode i na taj način postaju deo nečijeg doma.

Tako u njihovoj ponudi možete naći torbe za piknik, nosiljke za bebe, stolove, stolice, kolica za lutke, krevece za kućne ljubimce, dekorativne korpice, moderne torbe, ali i još mnogo toga, a sve to možete pronaći i naručiti na njihovoj Instagram stranici.

U svetu uniformisanosti i jednoličnosti, sve važnije je biti jedinstven. Razmišljajući o očuvanju planete sve više se okrećemo prirodnim materijalima. Zbog toga, ali i zbog neodoljivog francuskog stila, za ovo leto potrebna vam je pletena torba. Budite maštovite, ukrasite je maramom i ne zaboravite da u njoj ponesete cveće, a uz nju osmeh.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: