Otvoren novi Ines Atelier u Beogradu

Modna dizajnerka Ines Janković, ovog petka svečano je otvorila novi atelje u ulici Zmaja od Noćaja u Beogradu i oduševila goste enterijerom svog novog modnog kutka. Gosti su uživali u jedinstvenom enterijeru, ali i novoj kolekciji za jesen-zimu 2019.

Ines Atelier je luksuzni studio na dva nivoa, u kome dominira puno drvo u kombinaciji sa mermerom i staklom, sa mnogo ogledala, zelenila i prelepih cvetnih aramnžmana.

Poseban deo showroom-a posvećen je poznatoj Bridal kolekciji Ines atelier-a, gde pored prelepih venčanica, buduće mlade mogu naći i cipele, ukrase, nakit i aksesoare.

Ines je ovom prilikom promovisala i svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2019. Kao i sve prethodne kolekcije i ova kolekcija Ines Atelier obraća se snažnoj, nezavisnoj ženi novog, modernog doba, koja je i nežna i seksi. Kolekcija obiluje odelima i sakoima strožije forme, naglašenih ramena, rađenim u vunenim štofovima karakterističnim za muška odela. Kao kontrast, pojavljuju se haljine, bluze i suknje ležernijih materijala, inspirisane ženskom estetikom 80-ih godina, vidljivom u voluminoznim formama rukava i sjajnim materijalima karakterističnim za taj period. Kolorit karakterišu intenzivne boje i kontrast zagasitih nijansi kombinovanim sa vibratnim bojama.

Novi Ines Atelier izveo je “Enterijer Janković”, po projektu arhitektonskog studiija “Kolege” iz Beograda.

Fotograf: Jovana Tomašević

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: