Lux Candles – sveće sa mirisom parfema

Već smo vam pisali koliko mirišljave sveće mogu biti efektan dekor vašem domu i koliko ga mogu oplemeniti, posebno u zimskim danima, ali gotovo nijedna svečana dekoracija ne može se zamisliti bez ovih detalja. Sveće će učiniti vaš dom otmenijim i elegantnijim, a vaš prostor prijatnim.

Verujemo da svako od nas ponekad poželi instant osveženje doma, a ima li išta lepše nego da vam kuća zamiriše raznolikim mirisnim notama koje podsećaju na vaš omiljeni parfem?

Već smo vas upoznali sa Sarom Prelević, super mamom, koja i pored mnoštva obaveza koje sa osmehom na licu obavlja i izuzetne posvećenosti svojoj porodici, uspeva da gotovo uvek bude doterana, ali i stiže da uredi svoj dom. Upravo na njenom profilu okrili smo “Lux Candles” interesantne sveće i odlučili da vas bolje upoznamo sa ovim brendom, čiji je Sara predstavnik za Crnu Goru.

“Lux Candles” luksuzne i parfimisane mirisne sveće inspirisane su poznatim parfemima. Vizija ovog brenda, koji postoji godinu dana je da svi kupci budu zadovoljni i dobiju konačno mirisnu sveću koja intenzivno miriše, a ujedno dugo traje. Sveća S veličine (210 mililitara) traje 40 časova, dok sveća M veličine (370 mililitara) gori 60 časova.

U ponudi možete naći veliki izbor sveća sa mirisima parfema poznatih brendova, kao i letnje osvežavajuće mirise cveća i slatkiša.

Najnoviji proizvod ovog brenda je destilovana parfemska mirisna voda za peglanje veša i osvežavanje garderobe. Destilovane vode služe za osvežavanje garderobe i tkanina i uklanjanje neprijatnih mirisa.

Ove sveće se proizvode u Beogradu, a mogu se poručiti onlajn putem Instagrama ili Fejsbuk stranice i dostupne su za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Austriju, Nemačku i Švajcarsku.

Takođe, ove sveće možete kupiti u Paraćinu u MHome centru i u Beogradu, na Sajmu u hali 11 na štandu “Bea perike”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUX SVEĆE (@luxsvece) on

Pronađite inspiraciju za uređenje doma uz pomoć ovih modernih dekorativnih predmeta sa interesantnim mirisima i sigurni smo da ćete i vi i vaši prijatelji uživati u prijatnoj atmosferi i udobnosti vašeg doma.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: