Najlepše dekoracije za savršena venčanja na otvorenom

Da li će situacija ove godine biti povoljnija što se tiče organizacije proslave venčanja sa velikim brojem zvanica ili će se nastaviti trend malih venčanja na otvorenom, i dalje je neizvesno. Budući da su mnogi parovi zakazali venčanja za ovu godinu sa nadam da će biti bolja od prethodne i sa željom da na najlepši način proslave svoj najvažniji dan u životu, sigurni smo da su već uveliko počeli sa pripremama.

Kako je epidemiološka situacija i dalje komplikovana i kako se još uvek ne zna da li će biti dozvoljeno organizovati slavlja u velikim svadbenim prostorima i salama, sasvim je sigurno da će se mnogi odlučiti za organizaciju minimalnih venčanja na otvorenom. Bilo da se odlučite za male bašte restorana, dvorište kuće ili neku drugu intimnu lokaciju, od nje možete napraviti savršenu malu bajku o kojoj će svi pričati.

Jedna od najvažnijih stavki koja će dati poseban pečat i čaroliju venčanjima na otvorenom jeste dekoracija. Sa savršeno uređenje potrebno vam je malo mašte, a ukoliko vam ipak manjka inspiracija donosimo vam zanimljive predloge.

Iskoristite prirodu u kojoj se nalazite, ukrasite krošnje drveća lampicama, lampionima ili visećim svećnjacima. Koristite prirodne materijale poput drveta, a klasičnu postavku stolova zamenite piknikom na travi. I naravno ne zaboravite cveće.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: