Koje ćemo boje nositi na kosi ovog proleća

Za nekoliko dana nam i kalendarski stiže proleće, a ono sa sobom nosi promene u prirodi, ali i u nama. Sa prvim sunčevim zracima, toplijim vremenom i rascvetalim baštama, i u nama se javlja želja za promenom. A u promene žene najčešće kreću od frizure.

Nakon hladnih meseci kada smo kosu skrivali ispod toplih kapa, vreme je za osveženje frizure, a najefektniju promenu doneće nam promena boje kose. Sa toplijim danima, kod žena se često javlja želja da pramenovima posvetle svoju kosu, a poslednjih meseci posebno su popularni svetli pramenovi koji uokviruju lice.

Istražili smo koje će boje biti u trendu ovog proleća pa vam donosimo predloge koji će vam pomoći ukoliko ste u potrazi za inspiracijom za novu frizuru.

Kremasto plava

Sve plavuše, ili one koje to žele da postanu, obradovaće ova topla plava nijansa, nakon sezona u kojima su vladali pepeljasti tonovi. Ova boja odlično će izgledati i u kombinaciji sa tamnim korenom, koji je takođe ponovo u trendu, a koji će rado prihvatiti sve žene koje ne vole redovno farbanje izrastka.

Boja lešnika

Ovaj klasik kada su boje za kosu u pitanju ni ne izlazi iz mode, ali čini se da je ovog proleća aktuelnija nego ikad. U prolećnim danima pred nama odlučite se za svetliju nijansu ove boje i tako osvežite svoju smeđu kosu.

Bakreni tonovi

Crvena boja kose uvek privlači pažnju, a topli bakarni tonovi odišu samopouzdanjem i jedinstvenošću. Ova boja kose idealne je ta tople sunčane dane i za sve hrabre dame koje se ne boje promena.

Čokoladna smeđa

Ova bezvremenska boja odličan je izbor ukoliko želite da kosi koja je oštećena u zimskim mesecima date novi sjaj. Kosa u ovoj boji izgleda zdravo, žene koje je nose odaju utisak sofisticiranosti, a mnogo je lakša za negu od kose u plavim i crvenim tonovima, tako da se odlučite za nju ako nemate naviku da redovno radite tretmane.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: