H&M ima kolekciju nastalu u saradnji sa libanskom dizajnerkom Sandrom Monsur

Već tradicionalno, poznati švedski modni brend H&M, sarađuje sa poznatim dizajnerima i kreira kolekcije kojima visoku modu približava široj populaciji. Ovog leta predstavljaju nam komade libanske dizajnerke Sandre Monsur.

Ova talentovana umetnica, poznata po ženstvenim komadima, još kao devojčica kreirala je odeću za svoje lutke, diplomirala je umetnost, ali moda joj je ostala najveća ljubav, pa je 2010. godine pokrenula svoj modni brend. Inspiraciju pronalazi u slikarstvu, književnosti i snovima.

Kroz kolekciju koju je nazvala “Cvet sunca”, inspirisana ženskim umetnicama, prirodom, suncokretima i suncem, želela je da ženama širom sveta pošalje poruku nade i svetlosti koji su nam izuzetno potrebni u ovim vremenima. Njena želja je da se devojke i žene osećaju udobno u odeći koju nose jer će na taj način imati i veće samopouzdanje, da ne budu ozbiljne, već spontane i da se zabavljaju u njenim komadima.

Kolekciju čine ženstvene haljine, suknje, bluze, čipka, karneri, zemljani tonovi, upečatljivi komadi nakita. Bilo je planirano da se ova specijalna ograničena kolekcija nađe u prodaji u odabranim prodavnicama od 6. avgusta, ali je zbog tragedije koja se dogodila u Bejrutu odložena, pa je prodaja širom sveta počela danas. U našoj zemlji možete je pronaći u Beogradu u prodavnicama u Knez Mihailovoj ulici i Delta City-ju, kao i u Nišu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: