Citat torbe – domaći brend inspirisan lepotom žene

Možemo se pohvaliti sa sve više uspešnih domaćih brendova koji se po kvalitetu proizvoda i usluge mogu meriti sa uspešnim svetskim brendovima. Jedan takav brend vam predstavljamo i ovog puta.

Jelena Dučić i Jelena Basta, dugogodišnje prijateljice i kume, pre tri godine su odlučile da svoje prijateljstvo i zajedničku ljubav prema torbama i ručnom radu pretvore u poslovnu saranju i iskažu svoju kreativnost. Tako su nastale Citat torbe.

Posebnost ovog brenda, njihova ideja i zamisao ogleda se u njegovom nazivu, u latinskoj reči- CITAT. Njihove torbe nisu samo kvalitene i lepe, već unutar sebe sadrže snažnu poruku koja im daje i duhovnu vrednost.

Ove torbe oduševljavaju dame koje nisu pobornice masovne proizvodnje, već žele da se izdvoje unikatnim aksesoarom. Kroz citate, brend im šalje snažnu poruku da su posebne, jedinstvene i jake. Jelene inspiraciju pronalaze u estetici i vrednostima zlatnog doba Holivuda, pa su njihovi modeli dobili imena po muzama: Merlin, Odry, Grejs, Brižit, Vivijen, Monika, Ursula…

U ponudi brenda nalazi se oko pedeset modela, ali pošto se prave u malim serijama, dešava se da određeni model nestane iz ponude. Ono što je takođe posebnost brenda je da ne prave klasične kolekcije, već ih vodi inspiracija u datom trenutku. U svom radu trude se da naprave balans između aktuelnih trendova i klasike. Torbe se ručno izrađuju u radionicama u Novom Sadu.

Citati se štampaju na slikarskom platnu, oblažu kožom i ušivaju u unutrašnjost torbe. Brend u svojoj ponudi ima veliki broj citata, ali daje i mogućnost svojim kupcima da sami izaberu posvetu za voljenu osobu kojoj poklanjaju torbu, ili inspirativnu poruku za sebe. Najtraženiji je citat Duška Radovića “Ko u čuda veruje, taj čudi i stvara.”

Pored citata, kupci imaju mogućnost da na odredjenom modelu biraju i različite boje, teksture kože, bravice, tako da se često dešava da dame same iskreiraju model, koji se kasnije uspešno prodaje.

Ove elegantne torbe mogu se naručiti putem online prodavnice, kao i putem Instagram i Facebook stranica brenda, a možete ih pronaći i u Beogradu u FOND concept store radnji na Dorćolu u Mihizovoj 11.

Za naše čitaoce, Jelene su za kraj izdvojile njihov omiljeni citat: “Niko nije kao ti i u tome je tvoja moć”, Dave Grohl.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: