Bianco bags – niške torbe sa porodičnom tradicijom

U jednoj porodici u Nišu već četiri generacije ručno izrađujuju torbe koje se danas prodaju širom naše zemlje i regiona. Iza brenda “Bianco bags” nalaze se Bojana i njena mama, a saračku radionicu u Nišu osnovao je još 1936. godine Bojanin pradeka, dok je prva tašna u ovoj radionici proizvedena 1964.

U ponudi brenda nalazi se preko 100 modela torbi koje se izrađuju od prirodne i eko kože, ali se u online ponudi mogu naći samo modeli od veštačke kože. Proizvodnja, kao i prodavnica ovog brenda nalaze se u Nišu u ulici Svetozara Markovića, a deo kolekcije jesen/zima možete pronaći i u Beogradu na Terazijama u butiku Design store koji prodaje kreacije više domaćih dizajnera.

Već godinama tradicija “Bianco bags” je da torbe dobijaju imena po prvoj devojci koja je taj model kupila u njihovom lokalu, pa su tako police pune Ivana, Ana, Amela, Helena, Sara… Trud da održe najbolji odnos cene i kvaliteta i praćenje aktuelnih modnih trendova ovom brendu je obezbedilo hiljade zadovoljnih mušterija koje su garancija njihovog uspeha i trajanja.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: