Palačinkarnica Milky – mesto koje je oduševilo Beograđane

Koliko često imate priliku da primetite ljude koji čekaju ispred restorana kako bi zauzeli mesto? Ukoliko prođete Višnjićevom ulicom, primetićete veliki broj ljudi kako stoji ispred vrata poslastičarnice čekajući na red. Ono što ih privlači ka tom mestu jesu preukusne palačinke. Milky palačinkarnica se otvorila u julu ove godine i od tada ne postoji dan, a da nije posećena u velikom broju. Prema rečima zaposlenih, sama ideja da se lokal otvori u Beogradu nastala je kada su na fejsbuku otkrili lanac Milky palančinkarnica i shvatili da je takvo mesto potrebno Beogradu. Ubrzo su kontaktirali vlasnika, otišli u Zagreb gde su ove palačinkarnice nastale i par meseci kasnije Milki je stigao i u Beograd.

Premium kremovi koji su pravljeni po tajnoj recepturi ove palačinkarnice, poput oreo namaza, kinder bueno, ferrero rocher i raffaelo nadeva u kombinaciji sa različitim vrstama keksa, voćem i oraštasim plodovima oduševiće sve ljubitelje palačinki. Kao i mnogi restorani koji imaju svoj specijalitet, Milky ima svoju palačinku “Milky zna” sa tajnom kombinacijom. Ono što je interesantno i ne tako često viđeno jesu špricevi napunjeni nutela kremom, tako da svoju slatku palačinku možete učiniti još slađom. Osim slatkih, Milki u svojoj ponudi ima i veliki izbor slanih palačinki.

Lokal na vrhu Višnjićeve ulice postao je mali za sve one koji bi želeli da probaju ove palačinke, tako da se uskoro otvara novi lokal na još uvek nepoznatoj lokaciji. Iz palačinkarnice nam otkrivaju da zbog sve češćih pitanja o uvođenju dostave planiraju uskoro i ovu mogućnost. A do tada, ukoliko želite da uživate i kod kuće uz ove palačinke ili čak obradujete nekoga, uvek možete u lokalu da uzmete palačinke za poneti.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: