50 modnih dodataka za tople dane pred nama

Prkoseći jesenjem vremenu u maju, maštamo o toplim danima koji su konačno pred nama. Sa sunčevim zracima nakon kišnih dana, vraća nam se i želja za kombinovanjem modnih komada, a savršen autfit nemoguće je zamisliti bez odgovarajućih detalja.

Nakon kombinacije koje su pokrivali mantili i kaputi, obući ćemo omiljene prolećne haljine i kombinezone, a i najjednostavnija kombinacija dobiće potpuno nov efekat ako joj dodamo omiljenu torbu, nakit ili ukrase u kosi.

Ovog proleća nosi se nakit od školjki, ukosnice i rajfovi. Leto je nemoguće zamisliti bez slamnatih šešira, a torbe od rafije i drugih prirodnih materijala koje već godinama ne izlaze iz mode uparićemo sa kaiševima od istih materijala. U ponudi je i veliki izbor naočara za sunce bez kojih narednih meseci nećemo izlaziti iz stana.

Potražili smo najlepše komade modnih dodataka koji će ovog proleća i leta upotpuniti naše autfite kako na plažama, tako i na gradskim ulicama, i u nastavku vam ih donosimo. Bez obzira da li se odlučite za farmerke i košulju, ili laganu letnju haljinu, ovi dodaci začiniće vašu kombinaciju.

ZARA

H&M

STRADIVARIUS

RESERVED

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: