50 haljina iz Zare za zimske proslave

Čini se da nam je zima stigla preko noći, iako je kalendarski još uvek jesen. Prve pahulje snega i novogodišnja rasveta podsećaju nas da su praznici sve bliži. Sa dolaskom hladnog vremena, stigla je i sezona slava, a uskoro nas očekuju i brojne poslovne i privatne proslave. To znači da su nam potrebne i nove haljine kako bismo zasijale u hladnim noćima.

Inspiraciju smo potražili u prodavnicama mnogima omiljenog španskog brenda. Zara je kao i svake godine pripremila veliki izbor svečanih haljina u kojima ćete zasijati u posebnim prilikama koje vas očekuju, a mi smo za vas izabrali čak 50 modela. Bez obzira da li volite minimalistički svedeni stil, ili volite da privučete pažnju, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Zara je ispratile trendove, tako da su u ponudi haljine sa životinjskim uzorkom, šljokicama, karnerima, čipkom, cvetnim uzorkom, sa tankim bretelama i dugim rukavima, od pliša i metalik materijala, kratke i duge, veselih boja i nezaobilazne crne. Svi ovi trendovi su nam pristupačni jer cene većine haljina koje vam predložamo ne prelaze 5 hiljada dinara.

U zavisnosti od modela i prilike ponesite ih ispod sakoa ili preko rolke, dodajte im kaiš koji će naglasiti struk, nakit, salonke ili duboke čizme i bićete spremne za duge noći u kojima ćete se ugrejati uprkos niskim temperaturama na ulicama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: