5 orginalnih poklona u susret Danu žena

Za iskazivanje ljubavi nikada ne treba čekati priliku niti povod jer je svaki dan idealan da dragim osobama pokažemo koliko nam znače. U neprestanoj trci između svakodnevnih obaveza, majčinstva, braka, karijere, društvenog i kulturnog života žene neretko zaboravljaju da su nežniji pol.

S obzirom da je 8. mart posvećen pripadnicama lepšeg pola, iskoriste ga da se zahvalite svim onim damama koje vam znače u životu, posebno ako to niste davno učinili. Kada je odabir poklona u pitanju on ne mora biti skup, ali je važno da bude orginalan i da ostavi jasnu poruku – da ste ga pažljivo i s ljubavlju birali.

Zbog toga vam u nastavku donosimo 5 ideja kako dragim damama da ulepšate praznik, ali i bilo koji dan u godini.

Članarina za slobodne aktivnosti po izboru

Ima li išta lepše nego kada motivišete i pokrenete osobu da uradi nešto lepo za sebe? Žene često pronalaze različite izgovore, zato ih podstaknite i motivišite tako što ćete im pokloniti mesečnu članarinu u omiljenom plesnom klubu, teretani ili možda uplatiti kurs na koji su već dugo želele da odu. Nikada nije kasno da počnete da radite stvari koje vas čine srećnima.

Saksijska biljka

Cveće je gotovo neizostavni deo svakog darivanja. Glavni nedostatak impresivnih cvetnih buketa je kratak rok trajanja. Saksijske biljke poklanjajte samo onim osobama koje ih vole i koje će ih negovati. Osim što će ulepšavati prostor, duže će trajati i mogu biti veoma korisne za zdravlje.

Planer

“Organizacija je pola posla” rečenica je koju mnogi od nas često zanemaruju. Kada napišemo sve ono što u toku jednog dana treba da uradimo, posebno ukoliko imamo pregršt obaveza koje brzo možemo zaboraviti, zaista sve postaje lakše. Rokovnik ili planer je nepogrešiv izbor ukoliko u svom okruženju imate damu koja se ne snalazi najbolje sa organizacijim.

Flaša omiljenog pića

Iznenadite voljenu osobu flašom njenog omiljenog pića koju ćete zajedno popiti. Ovakvim izborom poklona ćete darovati ujedno svoje vreme i prisutnost, a to je jedan od najvrednijih poklona koji svako od nas može da zamisli.

Putovanje

Isplanirajte i organizujte kratak “beg” iz mesta u kom živite. Obradujte voljene dame zajedničkim vikendom ili izletom. Kratka odsutnost od svakodnevnih obaveza će vam pomoći da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: