5 haljina koje nikada ne izlaze iz mode

Elegantna i ležerna, zimska i letnja, za svaki dan i sve glamurozne prilike, poslovna i provokativna, njeno veličanstvo – haljina, svakako je komad koji ima ključno mesto u svakom ženskom ormanu.

Bez obzira da li se radi o poslovnim ili svečanim prilikama, noćnim izlascima, vrelim letnjim danima, haljina je komad za koji se dame najčešće odlučuju. Izborom odgovarajuće haljine sklapanje savršene kombinacije postaje mnogo jednostavnije. Možete je nositi sa patikama, čizmama, baletankama, visokim potpeticama ili japankama, uz teksas ili kožnu jaknu, mantil, kaput ili sako. Žene je obožavaju jer su uz pravu haljinu spremne za samo nekoliko minuta, za sve važne prilike u životu.

Zato je veoma bitno izabrati prave haljine koje ćete izvaditi iz ormana u svim onim situacijama kada “nemate šta da obučete”. Naravno, najvažnije je da vam haljina savršeno pristaje i da se u njoj dobro osećate. Trendovi se brzo menjaju i zbog toga treba znati koji su to modeli koji nikada neće izaći iz mode kako ne biste trošili novac na komade koji će biti aktuelni samo sezonu ili dve. Predstavljamo vam pet takvih haljina.

Džemper-haljina

U hladnim zimskim danima najveći izazov je izgledati lepo, ali uz udobnu džemper-haljinu uspećete da se istovremeno ugrejete i budete spremne za sve prilike. Uz grilonke i kvalitetne čizme, ovo može postati vaša omiljena zimska kombinacija.

Košulja-haljina

Za sve dane u prelaznom periodu kada ne znate šta da obučete, košulja-haljina odličan je izbor za različite prilike, od opuštenih do poslovnih. Izaberite boju koja vam odgovara, istaknite struk kaišem i ovaj komad će sigurno laskati vašoj figuri.

Cvetna haljina

Prolećnu i letnju sezonu nemoguće je zamisliti bez haljine u cvetnom dezenu. Bez obzira da li je duga ili kratka, da li volite jarke ili pastelne boje, sigurni smo da možete pronaći komad za sebe koji će odlično ići uz patike ili baletanke, a u hladnim jutrima i večerima preko nje ponesite teksas ili kožnu jaknu.

Koktel haljina

Jedan od večnih modnih klasika svakako je koktel haljina koja je idealan komad za dan u kancelariji, poslovni ručak, a veoma lako se uz malo detalja može pretvoriti u haljinu u kojoj ćete produžiti u pozorište ili na romantičnu večeru. Klasične salonke i dobar sako uz odgovarajuću koktel haljinu kombinacija je sa kojom ne možete da pogrešite.

Mala crna haljina

Jedan od komada koji nikada neće izaći iz mode, za koji ne treba žaliti izdvojen novac i koji definitivno morate imati u svom ormanu je mala crna haljina. Ovaj istovremeno jednostavan i neprikosnoveno elegantan komad rešiće sve vaše dileme u danima i večerima kada nemate vremena ili volje za osmišljavanje kombinacije, a važno vam je da ostavite dobar utisak i osećate se dobro u svojoj koži. Crna je nepogrešiva, slaže se uz sve, a u zavisnosti od prilike i dodataka, može se transformisati na mnogo načina. Ukoliko ste pak ljubitelji jednostavnosti, ne bojte se da je ponesete bez mnogo detalja. Zapamtite da je vaš stav i osmeh najvažniji dodatak koji ćete poneti bez obzira za koju haljinu da se odlučite.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: