Predlozi za jesenji manikir

Nega kože ruku je važna podjednako koliko i nega kože lica, tela i kose, ako ne i važnija jer je svakodnevno izložena štetnim spoljnim faktorima. Izgled naše kože na rukama i nokti mnogo govore o nama, zato je intenzivna nega ono čemu treba posvetiti posebnu pažnju. Nijedan stajling nije potpun ukoliko nemate negovane ruke i nokte. Uredni nokti čine ruke kompletnim, zato je potrebno redovno raditi manikir. Kada su u pitanju boje, jesen i zima su rezervisane za tamnije, zagasite  nijanse, a sa neutralnim manikirom nikada nećete pogrešiti, koje god da je godišnje doba.

Ove sezone pored tradicionalnih jesenjih boja na koje smo navikli, dodaćemo moderne nijanse koje će vas oduševiti. Aktuelne boje su boja šljive, kao i tamno crvena koja je savršena za hladne dane, a koju možemo naći u mnogo različitih nijansi. Takođe u trendu su i narandžasti, smaragdno zeleni, plavi, tamno sivi i nokti boje crnog vina.

U nastavku pogledajte predloge za manikir koje smo za vas pripremili za hladne jesenje i zimske dane pred nama.

U nastavku pogledajte koje će se boje lakova slagati uz vaše jesenje i zimske autfite i nemojte zaboraviti da je savršen manikir obavezan i nezaobilazan detalj svih godišnjih doba i modnih kombinacija.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: