Mali trikovi uz pomoć kojih ćete biti veoma brzo doterane

Većina žena provede previše vremena spremajući se da izađe na ručak, sa prijateljicom na kafu, u večernji izlazak, na posao ili u bioskop. Često su nam potrebni sati da sredimo frizuru, našminkamo se i izaberemo šta ćemo obući. Osim što je iscrpno, oduzima mnogo vremena, a ujedno je i vrlo nepraktično. Uvek vodite računa o svom izgledu, jer se nikada ne zna kada i gde koga možete da sretnete, a pre svega same ćete se osećati bolje.

Praktičnost je pola posla, zato smo za vas pripremili mali priručnik kako da za kratko vreme izgledate kao da ste proveli ceo dan sređivajući se.

Pre svega redovno vodite računa o sebi i negujte se. Neka vaša kosa uvek bude čista, manikir i pedikir odrađeni, kao i depilacija, a obrve počupane. Ne bi trebalo da govorimo o ličnoj higijeni jer se to podrazumeva, ali ipak da napomenemo. Ako ste neko ko uvek vodi računa o kosi i ako imate sređene nokte, to je više nego dovoljno da biste bile efikasne i brze kada negde žurite.

Redovno radite pilinge kako bi vaša koža bila čista i kako biste skinuli izumrli sloj koji se peruta, a onda će vam i šminka na licu izgledati savršenije. Ako ne znate dobro da se našminkate sami ili nemate nekog da vas našminka, birajte da budete svedenije našminkane, istenirajte lice, dodajte malo maskare, rumenila i sveden ruž ili sjaj za usne će biti pun pogodak.

Neka vam u garderoberu budu spremni (oprani i ispeglani) provereni autfiti u kojima se osećate dobro i koji vam dobro stoje za slučaj da nemate vremena da eksperimentišete sa modnim kombinacijama.

Jedan kvalitetan komad u vašem autfitu uz dobro kombinovanje može doprineti da izgledate kao milion dolara. Aksesoari su veoma važan deo svake kombinacije, stoga ih ne zaboravljajte. Neka vam budu na vidnom mestu i uredno složeni kako biste odmah mogli da izaberete ono šta vam najbolje odgovara. Jer ako ih ne vidite, može se dogoditi da u žurbi i zaboravite na njih.

Osnovno pravilo je da izaberete garderobu koja će sakriti vaše nedostatke, a uspešno istaći delove tela za koje smatrate da treba da budu istaknuti. Nije rešenje da slepo pratite trendove, a da to što nosite zapravo ne odgovara vašoj građi ili karakteru. Veoma je važno da se osećate udobno i prijatno u odeći koju nosite. Jer kako ćete privući pozitivnu energiju ako sami tako ne zračite?

Ovi korisni saveti mogu dobro doći svima, posebno mamama sa malom decom, koje usled nedostatka vremena gotovo da i ne stignu da se posvete sebi. Veoma je važno da uvek odvojite vreme da se doterate, jer zapamtite da je samo zadovoljna žena dobra mama, supruga, ćerka, sestra i prijateljica.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: