Besplatni koncerti Beogradske filharmonije namenjeni bebama

Nakon velikog uspeha prvih koncerata za bebe u septembru, Beogradska Filharmonija jednom mesečno priređuje besplatne bebeće koncerte i na taj način edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

Besplatne ulaznice za koncerte za bebe koje je Beogradska filharmonija organizovala u januaru, podeljene su za manje od 20 minuta. A dobra vest je da će nova serija koncerata biće održana u utorak i sredu, 12. i 13. februara od 11.00 i 12.30, u Sali Beogradske filharmonije, a besplatne karte deliće se u ponedeljak, 4. februara od 10 časova na blagajni Beogradske filharmonije.

Koncerti su namenjeni bebama uzrasta do dve godine. Zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem, orkestar izvodi Simfoniju uspavanki u Sali Beogradske filharmonije koja se pretvara u veselu muzičku igraonicu. Na koncertima u trajanju od oko pola sata, u četiri termina, filharmoničari će uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečije uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: