Boje koje ćemo nositi na kosi ove jeseni

Svaka nova sezona i promene u prirodi, podstiču nas da se i sami odlučimo na promene. Ukoliko razmišljate o tome da ove jeseni promenite boju kose, donosimo vam predloge za boje koje će narednih meseci biti u trendu.

Pepeljasto smeđa

Pepeljasta boja već nekoliko sezona je u trendu, kako na plavoj, tako i na smeđoj kosi. Možete se odlučiti za pepeljaste, gotovo sive pramenove, ili celu kosu ofarbati u pepeljasto smeđu nijansu.

Pramenovi u boji meda

Plava boja nikada ne izlazi iz mode, a ukoliko ove jeseni želite da osvežite svoju boju, bez obzira da li ste plavuša ili brineta, boja meda odličan je izbor za pramenove.

Pastelna pink

Hrabre devojke koje se ne boje da eksperimentišu sa svojom kosom ove sezone mogu isprobati veoma popularnu pastelno roze boju u koju možete obojiti celu kosu ili samo pramenove.

Vatreno crvena

Još jedna boja za hrabre devojke koje žele da budu primećene je vatreno crvena. Ova boja sasvim sigurno će privući pažnju i istaći vaš vatreni karakter.

Crna

Za pravu crnu boju kose morate imati odgovarajuć ten kako ne biste izgledale bledo. Ali sjajna crna kosa može odlično izgledati i dati kosi zdrav, sjajan izgled.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: