Zanimljiv sadržaj na društvenim mrežama Prirodnjačkog centra Srbije

Izazov “Ostani kod kuće” osvojio je svet u nadi da će se na taj način pandemija koronavirusa zaustaviti i da će se što pre životi svih nas vratiti u normalu.

Kako bi vreme ostanka kod kuće odraslima, a posebno najmlađima bilo što sadržajnije, zanimljivije i dinamičnije, Prirodnjački centar Srbije je pripremio edukativan, zabavan i pre svega bezbedan sadržaj na društvenim mrežama.

U zanimljivom onlajn konceptu vodiči će tri puta nedeljno donositi zanimljive priče iz sveta životinja, biljaka, prirodnog nasleđa, priče o dinosaurusima, o životinjama Afrike, kao i priče iz parka vulkana.

Prirodnjački centar Srbije Svilajnac predstavlja spoj nauke, obrazovanja, zabave i turizma na jednom mestu, na vrlo specifičan način. Atraktivnost Prirodnjačkog centra Srbije ogleda se u jedinstvu velikog izložbenog (muzejskog) prostora i zabavnog dino parka na otvorenom.

Iskoristite izolaciju da napravite listu mesta koja ćete posetiti kada pobedimo epidemiju koronavirusa, a predlaženo da se na njoj nađe i Prirodnjački centar Srbije Svilajnac.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: