Predstava “Otvorena veza” u Babinoj reci

Duodrama “Otvorena veza- skoro pa previše” dvojca Dario Fo – Franka Rame, od 1983, kada je napisana do danas, doživela je više od 700 verzija u različitim zemljama, a verzija na srpskom odigrana je na scenama širom zemlje, među kojima je i Narodno pozorište u Beogradu. Ova tragikomedija 27. novembra u 20 časova stiže i u etno selo Babina reka.

Kako nam je novembar poklonio prolećno vreme, slobodne dane možete provesti daleko od grada, u uživanju u prirodi, ukusnim specijalitetima i druženju sa porodicom u prijatnom ambijentu ovog kompleksa o kom smo vam već pisali. Kao savršen kraj dana, očekuje vas zanimljiva predstava, a ulaz je slobodan.

Reč je o iznenađujućoj, izuzetno zabavnoj i više nego aktuelnoj tragikomediji koja govori o nagonu za neverstvom kod parova. U središtu priče je žensko viđenje i figura žene. Predstavu je režirao Đanluka Barbadori, pedagog, profesionalni glumac i reditelj sa velikim međunarodnim iskustvom, a sigurni smo da će vas u ulogama neobičnog para zabaviti fantastični mladi glumci Maja Šuša i Aleksandar Jovanović.

Mesta možete rezervisati na brojeve telefona 011 8156183 i 065 8028557.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: