Pozorištance Puž će prikazati prvu ikada predstavu na Viberu

Situacija sa koronavirusom se pogoršava, pa je potrebno pridržavati se propisanih mera, izbegavati zatvorene prostorije i održavati socijalnu distancu. Odlazak u bioskope i pozorišta ne čini se kao pametna ideja u ovom trenutku, ali vi možete preseliti pozorište u svoj dom na veoma zanimljiv način.

Viber aplikacija zameniće 25. juna pozorišne daske i emitovati prvu virtuelnu pozorišnu predstavu ikad emitovanu na taj način kod nas.

Pozorištance Puž i Viber su našli način da ispričaju čuvenu Ezopovu basnu “Cvrčak i mrav” služeći se GIFovima, emotikonima, slikama, kratkim video klipovima, audio porukama i uz malo starog dobrog teksta.

“Cvrčak i mrav” će stati na virtuelnu pozornicu 25. juna 2020. u 18 sati i pružiti vam jedinstven doživljaj – deca će po prvi put moći da dožive predstavu u virtuelnom svetu, preko Viber aplikacije.

Predstava će se odigrati gde god da ste vi, bitno je samo da imate internet vezu za svoj uređaj i na njemu instaliran Viber. Kao i za svaku drugu pozoršnu predstavu, i za ovu bi trebalo da imate kartu, ali ta karta je potpuno drugačija od svih ostalih. Ona je virtuelna i svako može da je nabavi, a uz to je i besplatna.

Dovoljno je da besplatno preuzmete Viber paket sličica Čet teatar Puž i automatski ćete postati član Viber zajednice Pozorištanca Puž, što će vam omogućiti da ispratite priču o cvrčku i mravu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: