Vikend u znaku knjiga

Tradicionalna manifestacija Noć knjige izdavačke kuće Laguna i knjižarskog lanca Delfi po 22. put će se održatii 26, 27. i 28. juna na čak 60 lokacija. Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, brinući o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvaraju se u petak od 9 sati ujutru 26. juna i trajaće sve do ponoći u nedelju 28. juna.

Ljubitelje knjiga očekuje više od 50.000 naslova, kao i popusti. Čitaoci će imati priliku da po najpovoljnijim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, kao i gift program.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će knjige drugih izdavača, strana izdanja i gift asortiman biće sniženi 20%. Popust na knjige iz DexyCo asortimana biće 30%, a na video igre i prateći program kompanije Games popust je 20%.

Popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs, a za kupovinu u vrednosti većoj od 2.000 dinara, dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

Manifestaciji Noć knjige priključile su se i biblioteke iz Srbije i regiona. Tokom prvog dana trajanja manifestacije, 26. juna, čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima – popustima na godišnju članarinu i programima specijalno kreiranim za taj dan.

Spisak svih lokacija širom zemlje i regiona koje učestvuju u manifestaciji, kao i informacije o gostovanju pisaca potražite na sajtu.



Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: