Ovog vikenda održava se festival “Way of life”

Leto je vreme festivala, druženja, izlazaka, i gotovo da nema vikenda da se u našoj zemlji ne održava neka zanimljiva manifestacija koja okuplja mlade ljude raznovrsnim sadržajima koje nudi.

Upravo jedan takav festival očekuje nas od 26. do 28. jula u Vršcu u Spomeniku prirode Straža. Festival “Way of life” već treću godinu na tri dana i tri noći donosi atmosferu koja ujedinjuje ljubitelje kampovanja, avanture, odličnog zvuka i programa.

Program je namenjen svim slobodnim i kreativnim ljudima. Na “Wild stage-u” posetioce u ambijentu šume očekuju muzička bina, umetnička galerija, kreativne radionice, bar, kao i bioskop. Svakog dana na programu je različita muzika, tako da je zagarantovano uvek novo iskustvo i energija. Na “Free stage” na obali reke Karaš svi avanturisti mogu da uživaju na zip-line-u, paintball-u, da iznajme kanu, ili provedu opušten dan sunčajući se na reci i plivajući.

Festival nudi zabavu za sve uzraste, a poseban celodnevni edukativni i zabavni program namenjen je namlađima, tako da u ovu avanturu možete povesti i decu i uživati u druženju sa njima u prirodi.

Više o festivalu saznajte na sajtu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: