Ovog vikenda Botanička bašta postaje Wine Garden

Botanička bašta “Jevremovac” ekskluzivno će ovog vikenda otvoriti kapije za uživanje u vinu, delikatesima i muzici. Drugi Wine Garden održaće se 19. i 20. septembra od 12 do 20 časova.

Posle velikog uspeha prvog izdanja manifestacije i nemogućnosti održavanja u junu zbog nepovoljne epidemiološke situacije, Wine Garden će, zbog velikog interesovanja posetilaca, biti održan u novom terminu poštujući sve epidemiološke mere koje će garantovani zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.

Iako je pripremljen odličan muzički program, trenutni epidemiološki uslovi ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, što ne znači da će uživanje u zelenoj oazi biti manje uzbudljivo. Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte će biti začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Šetajući “Vinskom trasom” kroz Botaničku baštu posetioci će obići i imati priliku da se upoznaju sa vinima od preko 20 odabranih vinarija. Najbolja vina posetioci će moći da upare sa delikatesnim zalogajima izlagača sireva, pršuta i slatkiša.

Zelena oaza u centru Beograda se prostire na preko pet hektara i u skladu sa trenutnim uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca. Zbog toga je i ograničen broj ulaznica koje se nalaze u prodaji na biletarnici Botaničke bašte, kao i preko ticket servisa Tickets.rsDD Tickets i GigsTix. Cena iznosi 600 dinara, a ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: