Otvaranje kupališne sezone na Adi uz besplatne koncerte

Prvi dani sa letnjim temperaturama koje smo dugo čekali obradovali su nas, ali i naterali da potražimo hlad u blizinama reka i jezera. Tradicionalno, u letnjim mesecima Beograđani se rashlađuju na svom gradskom kupalištu. Ada Ciganlija osim kupanja i sunčanja, pruža širok izbor različitih letnjih aktivnosti za sve uzraste.

Svečano otvaranje kupališne sezone na Adi Ciganliji biće upriličeno u petak, 14. juna, u popularnoj pivskoj oazi Beer Garden na početku Makiške strane Ade. Te večeri od 20 časova biće održani besplatni koncerti dva rok benda koji već decenijama vladaju na ovim prostorima – YU grupe i Galije.

Dan kasnije, u subotu, 15. juna u 10 časova, biće podignuta “Plava zastava“ koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru. Ovo će ujedno biti i prvi koncerti na bini Beer Garden-a, koji će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta i uz bogat muzički program biti centar dešavanja u toku letnje sezone na popularnom beogradskom moru.

Od 15. juna do 8. septembra svakog dana na plažama će biti prisutni spasioci od 10 do 19 časova, a od 17. juna do 31. avgusta svakog dana u 8.30 časova biće organizovane i škole plivanja za početnike i napredne plivače.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: