Novogodišnji koncerti beogradske filharmonije

Zajedno sa superstarom muzičke komedije, violinistom Aleksejem Igudesmanom, Beogradska filharmonija prirediće pravu ekskluzivu povodom dva novogodišnja koncerta 26. i 27. decembra na Kolarcu.

Baš kao što je celokupna koncertna sezona posvećena Betovenu, tako će i praznični nastupi orkestra biti u znaku ovog kompozitora. Urnebesni Igudesman, violionista koji je osvojio svet izvodeći klasičnu muziku na komičan način, daće svoj jedinstveni osvrt na neka od najpoznatijih Betovenovih dela, i to na šaljiv i originalan način.

Najveseliji nastupi Beogradske filharmonije tradicionalno oduševljavaju publiku i privlače veliku pažnju, pa će za kraj 2019. godine orkestar nastupiti sa omiljenim Igudesmanom i to po treći put. Već 30 godina ovaj umetnik talasa muzičkom scenom i to kao violinista, kompozitor, dirigent, komičar, producent, reditelj, glumac, preduzetnik, pisac, pesnik, kuvar i hedonista.

Igudesmanov šou “Betoven i još ponešto” imaće svetsku premijeru upravo sa filharmonijskim orkestrom, a prodaja ulaznica počinje danas na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn.

Beogradska filharmonija održaće novogodišnji koncet i 21. decembra u etno selu “Stanišići” u Bijeljini. Ovo je prvi put da će bijeljinska publika imati priliku da u svom gradu uživa u muzici Beogradske filharmonije. Koncert će biti održan u Sali “Moskva” od 19 časova, a orkestrom će dirigovati Bruno Merze.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: