Manifestacije koje vas očekuju prvog dana 2019. godine

Prvi dan Nove godine tradicionalno je rezervisan za porodicu, bogatu trpezu, Bečki novogodišnji koncert, praznične filmove i Ulicu otvorenog srca. Već smo vam pisali o ovoj čuvenoj beogradskoj humanitarnoj manifestaciji, ali osim u centru Beograda, organizovan je bogat program i u drugim delovima grada, kao i u Nišu.

GO Novi Beograd 1. januara od 10 časova u Bulevaru Zorana Đinđića na platou ispred TC “Merkator” organizovaće manifestaciju Ulica otvorenog srca 2019. Mališane koji sa svojim porodicama budu došli na novobeogradsku Ulicu otvorenog srca očekuje muzičko-kulturni program, a novogodišnju atmosferu upotpuniće mnogobrojni kostimirani animatori, zabavni program, kao i nastupi dečjih horova i predstave za najmlađe. Na manifestaciji Ulica otvorenog srca biće i mnoštvo prodajnih štandova sa zanimljivim sadržajem, a posetioci će moći da kupe poznate klovnovske crvene nosiće. Prilog od njihove prodaje, kao i uvek, namenjen je u humanitarne svrhe.

Na Magistratskom trgu u Zemunu 1. januara od 10 časova biće organizovan Trg otvorenog srca pod sloganom “Štos je da dođeš na TOS“. Gradska opština Zemun 1. januar posvećuje deci koja će imati priliku da uživaju u video čestitkama “Novogodišnje TV razglednice“, u programu Zemunske gimnazije i zimskom razgibavanju za decu i odrasle “Zumba sa Anom“. Od 11.30 do 14.00 traje program za decu sa voditeljima Bojanom Ivkovićem i Nenadom Okanovićem. Tu su perkusionisti SPE, klovn i pas “Srećko i Tedi za vas“, “Dens fektori hor“, dečija hit predstava “Deda Mrazova kuća poklona“, dečiji hor “Vokal kids“, a za kraj je predviđena novogodišnja tombola sa vrednim nagradama. I ovog puta novogodišnji program ima humanitarni karakter sa porukom “Budi carica ili car, donesi knjigu na dar“. Knjige koje se prikupe biće donirane nekoj od dečijih ustanova, kako bi tako našle put do novih čitalaca. Od 15 do 22 časova je muzički program sa Biserom Veletanlić i Vasil Hadžimanov bendom, zatim je tu i Sent Luis bend, Džejms Braun tribjut, Trubački orkestar Dejana Lazarevića i di-džej Mark Aleks. U pratećem programu manifestacije Trg otvorenog srca 2019 u Zemunu, koji traje od 10 do 22 časova, u konceptu “World Street Food Fest“ svi koji odluče da provedu 1. januar u Zemunu imaće u ponudi doručak, ručak i večeru sa ukusima iz svih regiona Srbije.

Gradska opština Rakovica 1. januara organizovaće kod “Mekdonaldsa” na Vidikovcu manifestaciju “Ulica otvorenog srca” u trajanju od 11 do 15 časova. U novogodišnjoj scenografiji mališane će zabavljati animatori, klovnovi, maskote, kao i Deda Mraz. Za mališane će biti organizovana i novogodišnja predstava. Tokom trajanja manfestacije mališanima će se deliti novogodišnji paketići, kao i slatkiši, baloni i mnogi drugi novogodišnji rekviziti. Tokom trajanja manifestacije posetioci će moći da uživaju u čaju i kuvanom vinu.

Gradska opština Čukarica 1. januara tradicionalno organizuje novogodišnju humanitarnu manifestaciju Požeška –Ulica otvorenog srca 2019. Program počinje u 12 časova, a učestvuju Ana Kokić, Kiki Lesendrić i Piloti i Dragica Radosavljević Cakana. Posetioci će uživati u novogodišnjem bazaru, a najmlađi u luna parku.

U Ulici bratstva i jedinstva u Borči 1. januara od 10 do 16 časova biće održana tradicionalna novogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca. Gradska opština Palilula organizuje i ove godine popularnu manifestaciju, a prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe. U programu manifestacije Ulica otvorenog srca u Borči učestvovaće mađioničar, animatori, maskote sa omiljenim dečjim likovima, kao i “Deda Mraz sa Palilule“ koji će deliti deci poklone.

U ovoj manifestaciji moći će da uživaju i stanovnici Lazarevca i Obrenovca, a prvi put se Ulica otvorenog srca organizuje i u Nišu. Na Trgu Stevana Sremca od 29. decembra do 1. januara organizovana je ova manifestacija na kojoj Nišlije očekuju u ukrašenim drvenim tezgama i kućicama niški umetnici i privrednici, a biće izložene njihove slike, grafike, ukrasi, igračke, unikatni radovi, suveniri, knjige, liciderska srca i  topli napici. U pratećem programu će najviše uživati najmlađi, jer se u okviru manifestacije održavaju dečije predstave, muzički program, gostuju animatori i mogu da se fotografišu sa Deda Mrazom i vilenjacima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: