Jedva čekamo nastavak serije “Seks i grad”

Gotovo da nema žene koja nije sazrevala uz seriju “Seks i grad”. Nijedan roman, film ili serija nije bolje od nje dočarao ženska prijateljstva, ljubavne veze, i sve to uz savršene modne kombinacije, koktele i najuzbudljiviji grad na svetu. Devojčice su se igrale likova iz ove serije, a devojke zbog nje maštale o putovanju u Njujork koje će im doneti posao iz snova i ljubav za ceo život. Divile smo se Kerinom garderoberu, Samantinoj smelosti, Šarlotinoj romantičnosti i Mirandinoj direktnosti. Navijale smo za Zverku ili Ejdana, počele da pijemo Kosmopolitan, zavolele grad u kome nismo bile, a sa likovima koje smo gledale smo se saživele. Zato je malo reći da nas je nakon godina nagađanja obradovala vest da se ova kultna serija vraća na male ekrane.

Ono što nas je istovremeno rastužilo je da se u njemu neće naći Kim Katral, koja je tumačila ulogu Samante. Tako da ćemo umesto dobro poznatog četverca gledati trojac: Keri, Mirandu i Šarlot. Nakon što smo u seriji i dva filma pratili sve njihove uspone, padove, izazove i avanture kroz decenije, sada ćemo videti šta rade u svojim pedesetim godinama, kako se snalaze u digitalnom dobu, da li su i dalje u srećnim brakovima, kakve im probleme prave deca tinejdžeri.

Serija će sadržati deset polučasovnih epizoda. Do sada je poznato veoma malo detalja o sadržaju najavljenih epizoda, ali ono što su autori otkrili je da će se, između ostalog, baviti i pandemijom koronavirusa. Tako ćemo videti kako se u ovim novim okolnostima snalaze naše omiljene junakinje i kako u njima opstaje njihovo višedecenijsko prijateljstvo. Fanovi nagađaju da će se upravo pandemijom objasniti izostanak Samante.

Sigurni smo da ste kao i mi znatiželjni da otkrijete gde ćemo pronaći naše omiljene junakinje, gde ih je život odveo i kako su njihovi odnosi evoluirali od kako smo ih srele poslednji put. Očekivanja su svakako velika, ali ne sumnjamo da će nas naše drage devojke obradovati svojim humorom, iskrenošću i naravno najboljom modom ikada viđenom na televiziji. Zato nam ne preostaje ništa drugo osim da budemo strpljivi u iščekivanju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: