Humanitarna projekcija filma “Taksi bluz” na Mašincu

Nakon velikog odziva publike koja je podržala organizaciju humanitarnih projekcija filmova, Studenstski parlament i Kulturni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu, u saradnji i uz podršku ekipe filma “Taksi bluz”, organizuje humanitarno veče na fakultetu.

Projekcija filma zakazana je za 21. mart u 19.30 časova u Amfiteatru A.

Ovaj film je ostvarenje reditelja Miroslava Stamatova i prati nesvakidašnje veče taksiste Marka (kog u filmu glumi Andrija Milošević) kojem se život okreće naglavačke nakon susreta sa dečakom koji je u potrazi za ocem pobegao iz doma za nezbrinutu decu.

Glavni junak zapada u neverovatan niz komičnih događaja sa neobičnim likovima koje u filmu igraju Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Milena Predić i drugi i pokušava da to čudno veče okrene u svoju korist.

Posle filma sledi razgovor sa producentima i glumcima.

Cena ulaznice je 200 dinara. Karte možete preuzeti od danas i sutra od 12 do 14 časova ili pred samu projekciju, u prostoriji 001 na Mašinskom fakultetu u Kraljice Marije 16.

Sredstva prikupljena od ulaznica idu u Humanitarni fond Kulturnog centra Mašinskog fakulteta.

Rezervacije su ograničene, a pozivom na brojeve telefona 069/4296888 ili 064/4431190 možete dobiti potrebne informacije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: