3 Božićna filma koja možda još niste gledali

Božićne i novogodišnje praznike teško je zamisliti bez filmova sa ovom tematikom. Međutim, ukoliko ste se zasitili gledanja “Sam u kući” i želite da pogledate neki novi božićni film, donosimo vam predloge za 3 filma koja možda još niste pogledali, a uz koje ćete uživati u opuštenoj večeri kod kuće.

HOLIDEJT

Ovo je najnovija božićna romantična komedija sa Emom Roberts u glavnoj ulozi. Sloun i Džekson nemaju sreće u ljubavi i ne vole praznike. Zato kada se ovo dvoje stranaca sretnu, dobijaju ideju da jedno drugom postanu platonski partneri za praznike. Namera im je da izbegnu čudne sastanke i spojeve koje porodica pokušava da im napravi i tako počinju njihove avanture kroz koje prolaze tokom različitih praznika. Film je dostupan za gledanje na Netfliksu.

PROŠLOG BOŽIĆA

Još jedna romantična komedija smeštena u vreme najradosnijeg praznika donosi nam u glavnoj ulozi Emiliju Klark, a zanimljivo je da ona glumi Kejt poreklom sa naših prostora, dok se u filmu uz Emu Tomson pojavljuje i Boris Isaković koji tumači lik Kejtinog oca. Radnja je smeštena u London gde Kejt, koja je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici, praćena muzikom Džordža Majkla, donosi neke loše odluke. U njen život ulazi Tom koji deluje previše dobro da bi bio stvaran. Dok u Londonu počinje najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

POSLEDNJI PROVOD

Ova zabavna i topla komedija sa primesom drame potrebna nam je za početak ove godine kako bismo se podsetili da uživamo u svakom trenutku i stvaramo i koristimo svaku priliku. Džordžia Bird sasvim je prosečna devojka iz Nju Orleansa koja živi dosadnim životom izbegavajući svaki nepotreban rizik. Kada otkrije da joj je ostalo samo tri nedelje života, odlučuje da ih provede ispunjavajući sve svoje snove. Unovčava svu ušteđevinu i kreće u Evropu u avanturu života.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: