Besplatne karte za pozorišnu predstavu “Otkačene”

Povodom Svetskog dana pozorišta, Gradska opština Čukarica u saradnji sa Kulturnim centrom “Čukarica” i Turističkom organizacijom Beograda poklanja građanima Čukarice urnebesnu pozorišnu komediju “Otkačene”, koja će se održati u četvrtak, 28. marta sa početkom u 20 časova u Teatru na Brdu (Turgenjevljeva 5).

Ovo je urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl, po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što ujedno dovodi do niza komičnih situacija.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su veoma bliske i potpuno različite, dok Beba juri karijeru, Zaga juri muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njen poslovni auteritet. Za to vreme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem i na sve načine pokušava da ga vrati. Njihova majka Nadežda (Zlatija Ivanović) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi nijedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža (Savo Milošević), najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade. Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) je u potrazi za čovekom svog života. Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući “normalna”, a možda ipak i nije, ostaje na vama da presudite.

Njihove dogodovštine teraju publiku na smeh do suza. Predstavu prate i popularni muzički hitovi iz 80-ih.

U ovoj urnebesnoj komediji specijalni gost je fudbaler Savo Milošević, a gostovaće i reditelj Milorad Milinković Debeli. U predstavi igraju: Boris Milivojević, Monika Romić, Zlatija Ivanović, Slavica Ljujić, Danica Radulović i Jovana Mladenović.

Ulaznice se preuzimaju u KC Čukarica, u Turgenjevljevoj 5. Možete pozvati broj telefona 011/3552 678 za više informacija.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: