5 uzbudljivih španskih trilera za sve ljubitelje ovog žanra

Ukoliko volite misterije, krimi priče, neočekivane obrte i dobre evropske filmove, izdvojili smo za vas 5 trilera koji nam stižu iz Španije. Španska kinematografija poznata je po odličnim ostvarenjima, a poslednjih godina posebno nas oduševljavaju uzbudljivi trileri koji stižu iz ove zemlje. Pripremite kokice, društvo, dobro raspoloženje i iskoristite kišne prolećne večeri za neverovatne priče, uzbudljive zaplete i šokantne završetke.

Telo

Telo žene nestaje iz mrtvačnice. Kada njenog muža policija pozove na ispitivanje, on počinje da dobija neobjašnjive poruke, koje, čini se, stižu upravo od preminule supruge.

Na kraju tunela

Paraplegičar izdaje sobu u svojoj kući mladoj ženi i njenoj ćerki, pokušavajući da zadrži svoju privatnost. Istovremeno, u podrumu počinje da čuje glasove iz komšiluka i otkriva da se grupa pljačkaša priprema da opljačka obližnju banku.

Osveta

Karlos, direktor banke, započinje svoj radni dan vozeći decu u školu. Nekoliko minuta po kretanju, dobija telefonski poziv od anonimnog čoveka, koji zna sve o njemu i obaveštava ga da se ispod njegovog sedišta nalazi bomba koja će eksplodirati ukoliko neko pokuša da napusti vozilo.

Bar

Grupa ljudi slučajno se zatiče u jednom baru gde su svedoci šokantnih i neobjašnjivih ubistava koja se dešavaju ispred lokala. Postaju zatočeni i moraju da donesu teške odluke i pronađu način da se spasu.

Nevidljivi svedok

Mladi biznismen se budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, sa lešom ljubavnice u krevetu. Pošto je optužen za ubistvo, unajmljuje prestižnu pravnicu i oni tokom jedne noći, u trci sa vremenom, pokušavaju da dođu do razumnih činjenica koje će ga osloboditi zatvora slažući delove nerešive slagalice.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: